Потребна ви е помош?
+389 (02)2401015 /+38970253303

ТЕЛЕВИЗОРИ

-17%

Опис на производотLink: 32E635BHSКарактеристикиDijagonala 32" (81cm)Ekran         Slim D-LEDRezolucija 1366 x 768SMART_OS AndroidSMART         DaWiFi  ..
9.990 ден. 11.990 ден.
Повеќе
-17%

Опис на производотLink: 32S635SHSКарактеристикиDijagonala 32" (81cm)Ekran         Slim D-LEDRezolucija 1366 x 768SMART_OS AndroidSMART         DaWiFi  ..
10.990 ден. 13.290 ден.
Повеќе
-26%

Опис на производотLink: 43E635BFSКарактеристикиDijagonala 43" (109cm)Ekran         Slim D-LEDRezolucija 1920 x 1080SMART_OS AndroidSMART         DaWiFi &nb..
13.990 ден. 18.990 ден.
Повеќе
-17%

Опис на производотLink: 50E635SUSКарактеристикиResolution 3840 x 2160Smart OS Android TVColor         BlackScreen size 50" (127cm)Series         E635Model ..
19.990 ден. 23.990 ден.
Повеќе
-21%

Опис на производотLink: 55S635BUSКарактеристикиDijagonala 55" (140cm)Rezolucija 3840 x 2160SMART_OS Google TVSMART         DaTuner            DVB..
22.990 ден. 28.990 ден.
Повеќе
-14%

Опис на производотLink: 55E635SUSКарактеристикиDijagonala 55" (140cm)Ekran         D-LEDRezolucija 3840 x 2160SMART         DaWiFi       &nb..
23.990 ден. 27.990 ден.
Повеќе

Diagonal: 43" (109cm) Screen: D-LED Resolution: 3840 x 2160 SMART: Da WiFi: Da ..
34.290 ден.
Повеќе
-16%

Опис на производотLink: 65E635BUSКарактеристикиDijagonala 65" (165cm)Rezolucija 3840 x 2160SMART_OS Google TVSMART         DaWiFi             &nb..
29.990 ден. 35.590 ден.
Повеќе

Diagonal: 50" (127cm) Screen: QLED Resolution: 3840 x 2160 SMART: Da WiFi: Da ..
59.090 ден.
Повеќе

Diagonal: 50" (127cm) Screen: NEO QLED Resolution: 3840 x 2160 SMART: Da WiFi: Da ..
90.690 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 10 од 10 (1 страни)