Потребна ви е помош?
+389 (02)2401015 /+38970253303

Информации за испорака

Цената за испораката е 150 ден. за вкупна нарачка до 2000 ден, додека над 2000 ден испораката е бесплатна.    

Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 2 до 3 работни дена , до секоја адреса (во градовите), додека за околните населени места, испораката е до најблискиот град.    

Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и празниците доставната служба не испорачува.

Други информации околу испораката

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштетени. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш да се пријави на лицето кое ја доставува пратката.

Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса. При превземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише и испратницата од доставувачот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за превземањето.

За сите други информации контактирајте не на телефонските броеви 02 2401015 , 070 253-303  или преку е-маил info@kalin.com.mk

Доколку ви се потребни информации за статусот на пратката и терминот за нејзиното доставување, можете да ги контактирате директно и доставните служби   "Карго Експрес "  и  " Еко логистик"